Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Новини ДВРЗ: захист дипломних робіт у ліцеї транспорту

Четвер, 07.02.2013    Фото - з сайту Київського професійного ліцею транспорту (КПЛТ)

   Минулої суботи випускники обох шкіл на житловому масиві ДВРЗ зустрічались з однокласниками та вчителями, а в вівторок, 29 січня 2013 року - в Київському професійному ліцеї транспорту проходив захист дипломних робіт випускників спеціальностей "Електрогазозварник, коваль ручного кування", "Слюсар з ремонту автомобілів" та "Кухар".
   Повний перелік спеціальностей ліцею наступний: "Кухар", "Слюсар з ремонту автомобілів (ТО і ремонт електрообладнання)", "Слюсар з ремонту автомобілів. Водій автотранспортних засобів (категорія „С”)", "Слюсар з ремонту автомобілів. Токар", "Електрогазозварник. Рихтувальник кузовів легкових автомобілів", "Електрогазозварник, коваль ручного кування", "Столяр".
   На сьогоднішній день в ліцеї навчаються 800 учнів, які підуть працювати за заявками роботодавців - підприємств різної форми власності: Дарницького вагоноремонтного заводу (ДВРЗ), ДАХК „Артем”, ВАТ „Київський радіозавод”, ВАТ „КОММАШ”, заводу „Арсенал”, ВАТ „Тантьєма”, „Яхонт”, станцій технічного обслуговування автомобілів.


Свої роботи захищають майбутні електрогазозварники і ковалі ручного кування

Свої роботи захищають майбутні слюсарі з ремонту автомобілів

Свої роботи захищають майбутні кухарі

   Цікаво, що екзаменаційна комісія на захисті робіт кухарів - найчисленніша :) Ще б пак, адже страви такі апетитні! А от якби ця комісія була навпаки найменшою, ми б написали таке: "Не дивно, що викладачі остерігаються куштувати вироби своїх учнів - двійки ж мабуть ставили, й не раз!"


Коментар сайту "Ліски"
   Про ліцей транспорту ми вже писали в новині від 20 грудня 2012 року.
Схожі публікації на сайті можна знайти за тегом "Школа".


Вам була корисна ця стаття?

admin  07.02.2013 18:57
Дякуємо за змістовний коментар. Думаємо...

Володимир  07.02.2013 18:51
Сам факт наявності такого матеріалу, свідчить про громадянську позицію і автора, і сайту. Дуже корисна інформація, особливо для молоді. На жаль, мало відвідувачів сайту. Треба думать як його популяризувати.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):