Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Перший пішов! Іван Салій хоче стати мером Києва

Понеділок, 04.02.2013    

Іван Салій хоче стати мером Києва Іван Салій хоче стати мером Києва    На початку минулого тижня стало відоме прізвище першого з кандидатів на пост Київського міського голови, який заявив про свою участь у майбутніх виборах. Це Іван Салій, випускник Вищої партійної школи при ЦК КПУ, колишній перший секретар Подільського райкому Комуністичної партії України в м.Києві (1983-1990 р.р.), депутат Верховної Ради України першого та третього скликань.

   Працював на посадах Голови Київської міської державної адміністрації (1993 р.), заступника Голови КМДА (2002-2003 роки). В 2004-05 роках був довіреною особою кандидата на пост Президента України В.Ющенка в ТВО N225, на виборах до Верховної Ради в 2006 році був кандидатом від "Громадянського блоку ПОРА-ПРП". Іван Салій - голова Громадського об'єднання "Вибір".

   На думку багатьох киян, за час роботи на відповідальних посадах Салію нічого помітного здійснити не вдалося, він не реалізував жодного вагомого проекту. Найбільше запам'ятався невдалим виступом з трибуни Верховної Ради України - див. картинку нижче.

Іван Салій хоче стати мером Києва

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Політика".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):