Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Родовий герб для пасажирів 211-ї маршрутки

П'ятниця, 18.01.2013    

   Київський автобусний маршрут №211 (ДВРЗ - Центральний автовокзал) трохи відрізняється від двох інших, які теж обслуговують пасажирів цієї місцевості - №№423 (Т-23) та 555(Т-33). По-перше, він не проходить через станцію метро "Чернігівська", по-друге - маршрут підпорядковано комунальному підприємству "Київпастранс", тоді як інші належать приватним підприємцям. Завдяки належності до Київпастрансу на 211-й маршрут іноді випускають не тільки "Богдани", а й комфортніші автобуси.

   А ще в цих маршрутках показують рекламу типу "бегущая строка". Декого з пасажирів вона дратує, а більшість мимоволі читає інформацію про меблі, фітопрепарати, спортивні клуби та прогнози погоди. Організатори намагаються подавати контекстно-залежні повідомлення, прив'язані до маршруту - оголошення про вистави театру "Дзеркало" (ДВРЗ, вул.Алма-Атинська, 109), ціни на послуги перукарні на вул.Кіквідзе та інше.
   Серед пропозицій бувають і кумедні, наприклад: "Розробимо ... родовий герб сім'ї". Навряд чи в змозі замовити родовий герб пасажири маршрутки, оскільки в них здебільшого скромніші клопоти.
   У випадках, коли рекламний пристрій псується, на його табло висвічується абракадабра.

Родовий герб для пасажирів 211-ї маршрутки

   Довжина маршруту №211 - 14,5 км, основні зупинки: ДВРЗ - вул.Алма-Атинська - вул.Празька (Дарницький вокзал) – пл.Ленінградська - пр.Воз'єднання - міст Патона - бульв.Дружби Народів (метро "Дружби Народів") - пл.Московська (Центральний автовокзал, метро "Деміївська"). Інтервал руху: 5 хвилин.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Транспорт".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):