Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Новини Київпастрансу: зміни на Водохреща, міська електричка

Четвер, 10.01.2013    

   Як повідомляє веб-сайт Київпастрансу, 19 січня 2013 року (Водохреща) відповідно до пасажиропотоку буде збільшено кількість рухомого складу наземного громадського транспорту на автобусних, тролейбусних та трамвайних маршрутах.
   У цьому ж повідомленні сказано, що електропоїзди кільцевої міської електрички з 1 по 13 січня (включно) 2013 року курсують відповідно до графіку вихідного дня. Робота спеціальних автобусних маршрутів №№ 59, 60, 61, тролейбусного маршруту №28 та трамвайних маршрутів №№ 4, 5 узгоджена з графіком роботи міської електрички.
   Двотижневу зимову перерву в роботі міської електрички пасажири помітили не одразу, оскільки графік її руху останнім часом порушувався дуже часто - іноді було незрозуміло, чи це попередня електричка запізнилась на 15 хвилин, чи наступна прийшла на 5 хвилин раніше.
   До речі, голова КМДА Олександр Попов в листопаді 2012 року обіцяв, що незабаром на лінію міської електрички мають вийти кілька нових локомотивів. За словами Попова, другий поїзд буде поставлений на лінію до кінця 2012 року, і ще один - на початку лютого 2013 року. Це дозволить зробити інтервали руху міської електрички більш щільними.

Розклад міської електрички Розклад міської електрички

   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Транспорт" та "Міська електричка".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):