Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Діти для дітей

Середа, 02.01.2013    Оригінал новини - на сайті Дніпровської РДА

Діти для дітей, клуб ДВРЗ Діти для дітей, клуб ДВРЗ    За підтримки голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Шевчука в рамках благодійного проекту «Діти для дітей» у Центрі культури та мистецтв Дніпровського району (ДВРЗ, вул.Алма-Атинська, 109) відбулись дві новорічні вистави «Найкраща країна моя Україна, або Новорічні пригоди Оксанки та Петрика», які підготували актори дитячо-юнацької хореографічної студії імені Миколи Коломійця «Щасливе дитинство».

   У театралізованому святі взяли участь вихованці народного художнього колективу ансамблю танцю «Україна». Сценарій постанови «Найкраща країна моя Україна або новорічні пригоди Оксанки та Петрика» сприяє толерантному ставленню до культур інших народів, віри у найкраще майбуття,виховує любов до рідного міста, до рідної країни – України. У заході взяли участь більше 250 танцюристів від 5 до 17 років.

Діти для дітей, клуб ДВРЗ Діти для дітей, клуб ДВРЗ    У заході взяв участь начальник управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Василь Ільєнко, який передав юним дніпровчанам новорічні вітання від голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Семеновича Шевчука, побажав дітям та їх батькам щасливих та радісних новорічних та різдвяних свят.
Олександр Польовий


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Діти" та "Клуб";


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):