Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Відкритий Кубок України з кіокушинкай карате

Середа, 26.12.2012    За матеріалами прес-служби депутата Київради Павла Тесленка

   У Києві пройшов відкритий Кубок України з кіокушинкай карате. Даний турнір можна сміливо назвати найяскравішою та найвидовищнішою спортивною подією року. З таким розмахом чемпіонати з кіокушинкай карате в країні ще ніколи не проходили. Взяти участь у змаганнях приїхали спортсмени з Білорусії, Угорщини, Грузії, Росії, Литви, Польщі, Азербайджану, та спортсмени з 22 регіонів України. Всього в змаганні прийняли участь 56 команд із 386 учасників.

   Турнір пройшов 15-16 грудня 2012 року в спортивному залі Інституту фізкультури (вул.Фізкультури, 1). На суботній вечір були заплановані змагання в розділі "ката". А до цього часу всі учасники проходили зважування й медичний огляд. Не дивно, що в турнірі вирішили взяти участь така велика кількість спортсменів, адже це добра можливість перевірити свою готовність перед чемпіонатом світу, що пройде навесні 2013 року в Литві.

   На татамі зійшлися добре відомі й сильні бійці, більшість з яких раніше не зустрічалися один з одним. Олександр Кравець (Кіровоград) свої двобої закінчував уже із травмованою рукою (перелом), але, не дивлячись на це, завоював золото у ваговій категорії до 80 кг.

   Одним з організаторів чемпіонату виступив депутат Київради Павло Тесленко. В ході турніру його було нагороджено національною благодійною премією "Золоте Серце" та подякою за вагомий внесок у розвиток кіокушинкай карате.

   Згідно офіційних результатів, призові місця здобули 79 українців, троє з яких - вихованці СК «Файтер» (ДВРЗ). Вболівати та підтримати своїх спортсменів приїхали учні шкіл ДВРЗ та Старої Дарниці.

   Чемпіонат був організований в традиціях європейських і японських чемпіонатів, де присутні елементи шоу. У перервах між чвертьфіналами, півфіналами й фіналами на центральному татамі, що був зроблений у вигляді помосту, проходили показові виступи. Барабанне шоу, імітація польоту дракона, вихід бійців на фінальних двобоях під музику й світлові ефекти зробили чемпіонат взірцем для інших країн.


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Спорт" та "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):