Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Відсьогодні на зупинках цигарки не палять

Неділя, 16.12.2012    

Відсьогодні на зупинках цигарки не палять ДВРЗ, зупинка Укроптбакалія    Сьогодні, 16 грудня 2012 року, в Україні набув чинності закон, який забороняє паління в громадських місцях.

   Віднині забороняється куріння тютюнових виробів, а також електронних сигарет і кальянів на стаціонарно обладнаних зупинках маршрутних транспортних засобів, підземних переходах, під’їздах житлових будинків, на дитячих майданчиках, у ліфтах і в транспорті загального користування, у приміщеннях закладів ресторанного господарства.

   Також забороняється паління у приміщеннях навчальних закладів; на території закладів охорони здоров’я; спортивних і фізкультурно-оздоровчих споруд та закладів фізичної культури і спорту; у приміщеннях об’єктів культурного призначення; органів державної влади та органів місцевого самоврядування, інших державних установ.

   Забороняється (крім спеціально відведених для цього місць) куріння тютюнових виробів у приміщеннях підприємств, установ та організацій усіх форм власності; приміщеннях готелів та аналогічних засобів розміщення громадян; гуртожитків; в аеропортах та на вокзалах.


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Транспорт".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):