Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Вул.Азербайджанська. Зупинка – за призначенням

Субота, 01.12.2012    Оригінал новини - на сайті газети "Вечірній Київ"

Вул.Азербайджанська    До нашої редакції зателефонувала схвильована жінка, чий голос видався знайомим. Так, Олена Миколаївна зверталася до «Вечірки» ще влітку з приводу того, що зупинка громадського транспорту «Азербайджанська», якою вона користується , «окупована» торговцями.
   «Зупинку так і не звільнили» – таку назву мала замітка на цю тему в нашій газеті. Вона закінчувалася обіцянкою прослідкувати за вирішенням питання.
   Цього разу Олена Миколаївна повідомила: на зупинці знову йде жвава торгівля, а діти, інваліди та старенькі змушені чекати свій транспорт просто неба – навіть у негоду.
   – Торговці з’являються на зупинці після 11-ї, – розповідає жінка. – Мабуть, вони знають, що рейди проходять – зранку. А потім торгують спокійно, ніхто їх не чіпає цілий день.
   Мешканці вулиці Празької обурені цим явищем, а от Дніпровська РДА, мабуть, – ні. У листі-відповіді, який «Вечірка» отримала ще влітку від районної влади, було зазначено, що неодноразове комісійне обстеження даної території не виявило несанкціонованої торгівлі. Не бачить її районна влада і нині. А от пересічні громадяни терплять незручності щодня і чекають, коли ж зможуть скористатися за призначенням тим, що їм належить. От тільки невідомо, як довго чекати.

Марина Марченко info@eveningkiev.com



28/11/2012 [10:20] Деніс
   Добрий день!
   Хочу сказати свое слово стосовно материілу "Зупинка за призначенням". Що стосовно зупинки, то можу сказати, що за моїими спростереженнями, зупинкою "«Азербайджанська» в сторону руху на ДВРЗ,користується невеликій потік людей. Якщо там і сидить 2-3 пенсіонерки, які продають пучок укропу дешевше ніж рядом в павільоні, то це не проблема, так як завжди е вільне місце для чкання транспорту.
   Тоді чому Олена Миколаївна не говорить про те що на зупинці ввечері, після 20.00 , та й на протязі дня зупинка окупована прихильниками оковитої, просто неба, на зупинці чоловіки сидять там, курять випивають, мусорять! Чому Олена Миколаївна не говорить, про те, що коли так звані торгівці приходять і самі прибирють зупинку то цього ніхто не бачить?, чому Олена Миколаївна іноді купляє у тих торговців дешеві продукти?
   Та ж Олена Миколаївна має в тих несакціонованих торгівцях своїх ліпших друзів, якім і повідолмяє про наступний рейд чи заяву стосовно стихійної торгівлі. І де які торгівці одержавши таке попередження персиджують цей день вдома!


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Транспорт".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):