Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Ходити мостом ДВРЗ - небезпечно!

Вівторок, 27.11.2012    

   У публікаціях про ДВРЗ часто звертають увагу на певну ізольованість цієї місцевості від решти Києва. З одного боку така відособленість сприяє збереженню історичної самобутності, з іншого - створює незручності для мешканців ДВРЗ та їхніх гостей. Місцевість обмежена з двох боків залізничними коліями, а ще з двох - лісовим масивом та промзоною. Потрапити на ДВРЗ можна лише однією дорогою через шляхопровід над під'їзними залізничними коліями. По мосту їдуть і трамваї, і автомобілі, з однієї сторони дороги є також тротуар для пішоходів.
   Тротуар відділений від проїжджої частини дороги відбійником, але не по всій довжині. На підйомі відбійник відсутній, хоча раніше він був (рештки зрізаних стовпчиків добре помітні). З-за відсутності відбійника пішоходи мусять ходити обережно, постійно озираючись - чи не вилетіла котрась із машин на тротуар.
   А таке трапляється регулярно, про що свідчать розтрощені секції бетонного паркану і траурні вінки на ньому. От і минулих вихідних легковий автомобіль втратив керування, перетнув тротуар і застряг у бетонних плитах. І добре, якщо в момент ДТП на тротуарі не було пішоходів... І водії, і пішоходи - будьте обачні та обережні!


Ходити через міст ДВРЗ - небезпечно! Ходити через міст ДВРЗ - небезпечно! Ходити через міст ДВРЗ - небезпечно! Ходити через міст ДВРЗ - небезпечно!

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЧП" та "ДТП".


Вам була корисна ця стаття?

алиса  28.11.2012 19:59
да.опасный мост.очень опасный.на нем опасно быстро ездить...

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):