Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Будівлі ДВРЗ: таунхаус

Четвер, 15.11.2012    

   "Де він живе? На посьолку?" - такий вираз вживають старожили ДВРЗ стосовно знайомих мешканців приватного сектора. Його будинки будувались одночасно з багатоквартирними, зводили їх як залізничники, так і працівники Дарницького вагоноремонтного заводу. Бажаючим надавали земельні ділянки для будівництва - спочатку по 15 соток, а згодом багато з них примусово переділили на три частини по 5 соток.

   Матеріал для стін брали найрізноманітніший - є дерев'яні будинки, цегляні, з саморобного бетону, в тому числі з додаванням жужелиці з паровозних топок. Як правило, біля кожного будинку - невеликий садочок та обплетені виноградною лозою альтанки. Буває, що над дворами вже нависають сусідні 9-поверхові будинки, проте мешканці приватних будинків не скаржаться - хоч невеличке, зате своє подвір'я.

   Останнім часом на ДВРЗ з'являються й будинки західного типу - без дерев, але з гарними парканами, доріжками та підстриженими газонами. Чимало нових будинків зведені за оригінальними проектами відомих архітектурних майстерень. А в кінці Марганецького провулку побудовано перший на ДВРЗ таунхаус - двоповерховий будинок на 5 квартир. Як зазначено в оголошенні, вартість дворівневої квартири в ньому складає близько 129000 у.о., на першому поверсі розташований гараж, також до кожної квартири додається власний дворик площею 2 сотки.


Таунхаус на ДВРЗ Таунхаус на ДВРЗ Таунхаус на ДВРЗ Таунхаус на ДВРЗ

Відеорепортаж з порталу "Україна комунальна"



   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Фото" та "Відео".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):