Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Новини міської електрички: зміна платформи на Дарниці

Середа, 14.11.2012    

   Пасажири міської електрички на станції Дарниця за рік звикли, що електрички на Київ-пасажирський відправляються від платформи №7, а на Київ-Петрівку - від платформи №1.

   З учорашнього дня: "Всі міські поїзди курсують з платформ приміського парку. Прохід до платформ здійснюється по першій береговій платформі вокзалу Дарниця, або по вулиці Привокзальній вздовж бетонного паркану".

   Звичайно, стало незручно, тому що треба йти приблизно на півкілометра далі від попереднього місця посадки. Та ще й не просто йти, а блукати лабіринтами вузьких платформ між загратованими парканами.

   Втім, і залізничників можна зрозуміти - тепер каси міської електрички знаходяться в одному місці, тож їхню кількість можна зменшити, зекономивши на цьому якісь кошти.

   Шкода, що через закритість таких структур, як Укрзалізниця та Київпастранс, достеменно невідомо, на чиєму балансі знаходяться каси міської електрички, хто платить зарплату касирам та охоронникам. Також невідома в цілому сума збитковості проекту "Міська електричка", уривки економічної інформації з'являються в ЗМІ лише в випадках господарських конфліктів між залізницею та Київпастрансом - непогашені заборгованості тощо.




   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Міська електричка" та "Відео".


Вам була корисна ця стаття?

Юрий  16.11.2012 19:27
Как обычно, все для народа.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):