Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

До 69-ї річниці визволення Києва

Понеділок, 05.11.2012    Оригінал новини - на сайті Дніпровської в м.Києві РДА.

Пам'ятний знак на честь робітників ДВРЗ, які загинули в роки Великої вітчизняної війни, 1968 р.    З нагоди 69-ї річниці визволення Києва від фашистських загарбників у вівторок 6 листопада у Дніпровському районі столиці має відбутися ритуал пам’яті та покладання квітів до пам’ятника «Жінці у Великій Вітчизняній війні», до «Кургану Безсмертя» та пам’ятника «Матері-вдові» у парку культури та відпочинку «Перемога».

   Також на території парку (на центральній алеї, за «Курганом Безсмертя») фактично завершено спорудження алеї-музея бойової техніки. Вже зараз дніпровчани та інші відвідувачі парку можуть вочевидь побачити справжній сучасні: танк, дві гармати та броньовану ремонтно-евакуаційну машину. До них відкрито вільний доступ і дітлахи радісно «освоюють» грізну (але нині демілітаризовану) бойову техніку та артилерійське озброєння.

   А днем раніше, тобто 5 листопада, для ветеранів Великої Вітчизняної війни у Центрі культури та мистецтв Дніпровського району міста Києва (ДВРЗ, вул.Алма-Атинська, 109) буде проведений урочистий концерт та вистава «У Києві на Подолі», присвячені 68-й річниці визволення України та 69-й річниці визволення столиці від фашистських загарбників.

   Також 6 листопада у бібліотеці ім. П. Усенка для дітей (вул. Серафимовича, 7) відбудеться вечір-пам’ять «Гриміли залпи над Дніпром». А екскурсія-презентація «Ми свято пам’ятаємо усіх, хто загинув за свободу у грізну годину» відбудеться того ж дня в бібліотеці ім. А. Малишка (вул. Миропільська,19). Сьомого листопада в територіальному центрі соціального обслуговування (Русанівський бульвар,4) для ветеранів Великої Вітчизняної війни відбудеться концерт учнів дитячої музичної школи №16 «Наша пам'ять – наша вдячність».

За інформацією відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Клуб".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):