Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Півфінали Кубку України з американського футболу

Четвер, 11.10.2012    За матеріалами веб-сайтів "Дніпровець" та Федерації американського футболу України".

   В суботу 6 жовтня, о 14 годині в Києві на стадіоні ДВРЗ «Дніпровець» відбулася гра в рамках 1/2 фіналу Кубку України з американського футболу між київськими командами "Слов'яни" і "Kiev Bandits". Матч закінчився з рахунком 14:26 на користь останніх.
   На годину раніше в Сімферополі в 1-му півфінальному матчі зустрічались місцеві «Таври» і «Атланти» з Харкова. Матч проходив на стадіоні Кримського державного медичного університету. Верх у цьому матчі взяли харківські "Атланти" з рахунком 6:56.
   Таким чином, 21 жовтня в Києві відбудеться фінальний матч Кубку України з американського футболу 2012 року - «Kiev Bandits» і харківські «Атланти» позмагаються за цей почесний трофей. Про місце і час проведення матчу буде повідомлено додатково.


Стадіон ДВРЗ запрошує на американський футбол    До речі, київський півфінал відбувся під патронатом депутата Київської міськради, випускника 103-ї школи Павла Тесленка, який з радістю поспілкувався з «Хрещатиком».
   «Моє знайомство з американським футболом відбулося два роки тому. До нього мене заохотили друзі. Мабуть, це одна з небагатьох ігор, яка виховує в людині усі якості. Лише однією фізичною підготовкою тут не відбутися. Відмінна реакція, сила духу й волі, швидкість прийняття рішень – усім цим потрібно володіти у рівній мірі. Щодо розвитку цього виду спорту в Україні, то ним дедалі більше цікавиться населення, особливо молодь.
   Багато в чому це заслуга гравців таких команд, як «Slavs» та «Bandits», які вже не один рік популяризують цей вид спорту. А популярність прийде, недарма американський футбол просто таки заполонив усі країни заокеанських континентів. Я б його порівняв з новеньким «Iphone»: коли його не було, всі жили спокійно, а тепер, коли він з’явився, життя без нього мало хто уявляє. І сьогодні ми зробили ще один крок аби американський футбол став справжнім народним видом спорту».





  Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Спорт".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):