Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Дні культури Дніпровського району в клубі ДВРЗ

Понеділок, 08.10.2012
За матеріалами веб-сайтів Управління освіти Дніпровського району м.Києва" та Данила Свищука.


   З 1 по 4 жовтня 2012 року в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району міста Києва (ДВРЗ, вул.Алма-Атинська, 109) пройшли Дні культури Дніпровського району столиці України.

  Стартували заходи з презентації районних бібліотек «Віват, бібліотеки!» (Всеукраїнський день бібліотек відзначався напередодні – 30 вересня). Участь у круглому столі «Актуальні питання культури: стан, проблеми, перспективи», разом із представниками бібліотечної галузі, мистецької й музичної освіти, громадської ради при Міністерстві культури України взяв кандидат у народні депутати України від Партії регіонів по виборчому округу № 216 Данило Свищук. Він ознайомив присутніх зі своєю виборчою програмою, зокрема її соціальною складовою, розповів про будівництво доступного житла – іпотеку під 3 проценти.


   Одна з традицій освітян–дніпровчан - відзначення свого професійного свята в дружньому педагогічному колі в Центрі культури і мистецтв Дніпровського району м.Києва (ДВРЗ).
   Як багато років підряд, так і цього року 4 вересня у святковому залі Центру зібралися всі, хто віддано служить професії «Педагог». Урочистий захід «Вчительська мрія» - об’єднав вчителів, вихователів, депутатів, представників служб, управлінь та відділів Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, батьківської громадськості.
   Досвідчених, професійних, заслужених працівників освіти привітав голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Семенович Шевчук. До його побажань здоров’я, добробуту, довголіття, талановитих учнів та професійних перемог приєдналися заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Ольга Петрівна Дейнега, голова профспілки працівників освіти Дніпровського району Галина Захарівна Нікандренко, депутат Зоя Михайлівна Миронова та начальник управління освіти Василь Петрович Ільєнко.
   Олександр Семенович спільно з Василем Петровичем вручили Подяки Голови РДА, Грамоти ГУОН м. Києва та пам’ятні нагороди найкращим педагогічним працівникам Дніпровського району.
   У свою чергу, учні Дніпровського району подарували своїм педагогам веселу, різнобарвну, талановиту, фантастичну та, як завжди, неповторну «Вчительську мрію» - святковий концерт за участю колективів та вихованців Центру дитячої та юнацької творчості, загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, народного ансамблю «Україна» ДЮХС ім. Коломійця «Щасливе дитинство».


   У четвер, 4 жовтня в актовій залі Центру культури та мистецтв відбувся заключний гала-концерт «Дніпровські зорі в мистецькому сузір’ї».
   Глядачі мали змогу переглянути найкращі виступи, що відбулися днями раніше та дізнатися імена переможців. Між виступами учасників гала-концерту кандидат у народні депутати України по виборчому округу №216 Данило Свищук та начальник управління культури, туризму та охорони національної спадщини Дніпровської районної в м.Києві державної адміністрації Оксана Панченко оголошували переможців і відзначали їх цінними подарунками, кубками, грамотами.
   Переможцем у номінації «Бібліотеки» стала Централізована бібліотечна система Дніпровського району, яка отримала грошову винагороду в розмірі 3000 гривень на придбання книжок для 20 бібліотек, які входять до цієї мережі. Переможцем глядацьких симпатій була обрана бібліотека імені Маяковського. У номінації «Школи естетичного виховання» переможцем виявилася Дитяча школа №2. Грамотами відзначили також музичні школи №20, №16, джазового та естрадного мистецтв, колектив «Водограй» музичної школи №6. У номінації «творчість Центра культури» переможцем визнали колектив Шарм.
   Грамотами Дніпровської районної у м.Києві організації Партії регіонів відзначили представників Громадської організації «ArtCreative» та її голову – Олену Стебельську.


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Клуб".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):