Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Стадіон ДВРЗ запрошує на американський футбол

П'ятниця, 05.10.2012    За матеріалами веб-сайтів "Дніпровець" та "Слов'яни (Київ)".

Стадіон ДВРЗ запрошує на американський футбол Стадіон ДВРЗ запрошує на американський футбол    Восьмого вересня 2012 року відбулось жеребкування півфінальних матчів на Кубок України 2012 року з американського футболу. Згідно протоколу, першу півфінальну пару склали команди "Таври" (Сімферополь) і "Атланти"(Харків), а другу - команди "Слов'яни" (Київ) і "Kiev Bandits" (Київ). Ігри відбудуться 6-го та 7-го жовтня 2012 року в Києві та Сімферополі.

   Київський матч відбудеться в суботу, 6 жовтня, на футбольному стадіоні "Дніпровець-ДВРЗ". Початок матчу о 14-00 год., закінчення - о 17-30 год.
   Доїхати до стадіону "Дніпровець-ДВРЗ" можна від станції метро Чернігівська - трамваєм №33, або маршруткою №555(Т-33). Від станцій метро Деміївська та Дружби народів до стадіону ДВРЗ йде маршрутка №211. Їхати слід до кінцевої зупинки.

   Номінальним господарем поля буде команда "Слов'яни". Як повідомляє "Дніпровець", півфінальна гра пройде під патронатом депутата Київської міської ради, випускника 103-ї школи (ДВРЗ) Павла Тесленка.
   Фінал Кубку України відбудеться 20-го або 21-го жовтня 2012 року, господарем буде переможець другої півфінальної пари, матч відбудеться в Києві.


  Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Спорт".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):