Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Продовжується стерилізація безпритульних тварин

Понеділок, 01.10.2012    

Зграя безпритульних собак    Як повідомляє газета "Хрещатик", з сьогоднішнього дня розпочинається другий етап з безкоштовної стерилізації безпритульних тварин у столиці. Акцію проводить міжнародна організація «Чотири лапи».
   Зокрема, у місті працюватимуть дві мобільні клініки організації «Чотири лапи», які будуть розташовані на території комунального підприємства «Шевченківська районна клініка ветеринарної медицини» за адресою: м.Київ, пров.Айвазовського, 5.
   Акція триватиме до 31 грудня 2012 року.

   Увага! Заявки щодо вилову та стерилізації безпритульних тварин прийматиме адміністратор комунального підприємства «Притулок для тварин» за телефоном: 430-40-14.

   Нагадаємо, перший етап акції з безкоштовної стерилізації тварин тривав з квітня до липня 2012 року. Упродовж цього періоду фахівці міжнародної організації «Чотири лапи» простерилізували понад 2 тисячі безпритульних тварин.
  

Коментар сайту "Ліски"
  Не радимо поспішати з заявками на вилов і стерилізацію безпритульних тварин. В публікації упущено, що заявки від приватних осіб не приймаються. Приймаються лише від юридичних осіб, а також від зареєстрованих волонтерів.
  Так що громадянам слід, як і раніше, звертатись до ЖЕКів (ЖБК, ОСББ), що обслуговують територію з безпритульними тваринами. Або реєструватись волонтерами. Як зареєструватись у волонтери, можна дізнатись за телефоном (044)332-12-34 (комунальне підприємство "Центр ідентифікації тварин").

Схожі публікації на сайті можна знайти за тегом "Екологія".
 


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):