Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Зелене намисто Києва

Понеділок, 03.09.2012    Оригінал новини - на сайті ЦБС Дніпровського району м.Києва.

   ДВРЗ, інформаційний стенд бібліотеки №158 ДВРЗ – один з найвіддаленіших Дніпровських мікрорайонів. Як і кожний інший куточок міста, він має своїх «зірок», до яких можна сміливо прирахувати співробітників бібліотеки № 158, що знаходиться в самому серці ДВРЗ. 23 серпня бібліотекарі провели тут екологічну акцію "Зелене намисто Киева", яку присвятили відкриттю нового місцевого парку.
   Для спілкування з мешканцями мікрорайону наші однодумці, звичайно, вийшли за межі Центру культури та мистецтв, на території якого розташовується бібліотека, і познайомили своїх рідних «ДВРЗовців» з матеріалами книжкової виставки, присвяченої київським паркам. Звичайно, головною темою спілкування було питання екологічної культури нашого міста. Іншою, не менш важливою метою, стала рекламна кампанія бібліотеки, особливо ретельно проведена для мешканців новобудов, що ростуть тут як пресловуті велетенські гриби. Треба зазначити, що серед новоселів дійсно мало хто чув про затишну «обитель знань».

ДВРЗ, інформаційний стенд бібліотеки №158 ДВРЗ, парк біля клубу ДВРЗ, інформаційний стенд бібліотеки №158

В якості жарту…

   ДВРЗ, бібліотека №158 Закінчивши новину про наших активістів словами «мало хто чув про затишну «обитель знань», дуже захотілося продовжити, адже життя диктує свої пріоритети і, як це не сумно, абсолютно всім мешканцям ДВРЗ відомо про існування іншої «обителі», також розташованої буквально упритул з Центром культури та мистецтв Дніпровського району. Мова іде про (як-то в народі кажуть) «генделик», в якому і вдень, і вночі «мешкають» свої специфічні «зірки». І ось цікавий факт. Під час проведення «зеленої акції» здійснилося знайомство двох полюсів. При цьому «мінус» сам потягнувся до «плюсу» і виявив не аби яку зацікавленість питаннями екології і не тільки. І хто знає, можливо це послугує своєрідним продовженням попередньої акції ЦБС «Поміняй цигарку на книжку», тільки обмін вже буде більш вагомим :)


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Клуб", "Екологія" та "Бібліотека".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):