Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Готуємось до 1 вересня. Закріплення будинків за школами

Четвер, 16.08.2012    

   Розпорядженням Дніпровської райдержадміністрації №328 від 30.07.2012 року (на заміну аналогічного Розпорядження №66 від 30.01.2006 року) передбачені заходи по організації обліку дітей і підлітків шкільного віку та закріплення територій обслуговування за середніми загальноосвітніми школами Дніпровського району м.Києва.

Школа №11    Так, за середньою школою №11 закріплена східна частина місцевості ДВРЗ, а саме: частина багатоквартирних будинків по вул.Алма-Атинській, всі будинки по вулицях Волховській, Рогозівській та Літинській, Волховському, Гіллястому, Остерському, Таганрозькому та Слюсарному провулках.
   Поділ між школами №№11 та 103 пройшов по вулиці Макаренка - будинки з парними номерами відійшли до 11 школи, з непарними - до школи 103.

Школа №103    За середньою школою №103, крім частини вулиці Макаренка, закріплені також будинки по вулицях Сеноманській, Семафорній, Довбуша, Паровозній, Дундича та Шляховиків.
   Крім закріплення територій за школами, в розпорядженні йдеться також про щорічне складання та передачу до Управління освіти Дніпровської РДА списків дітей шкільного віку (обов'язок покладається на керівників ЖРЕО, ЖБК та ОСББ), щомісячне інформування Управління освіти про школярів, які без поважних причин пропускають заняття (покладається на директорів шкіл), вплив на схильних до правопорушень учнів та на батьків, які не займаються вихованням дітей (покладається на відділ кримінальної міліції у справах дітей Дніпровського РУ ГУМВС України в м.Києві).

Розпорядження №328 (pdf) Територія, закріплена за школою №11 Територія, закріплена за школою №103


   Схожі публікації на сайті можна знайти за тегом "Школа".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):