Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Курсова робота про ДВРЗ (відео)

Вівторок, 31.07.2012    

   Дарницький вагоноремонтний завод (ДВРЗ), заснований у 1935 році, і тепер залишається одним з найбільших роботодавців Дніпровського району Києва. Завод приймає на роботу підготовлених фахівців, а також готує їх власними силами. Підприємство, одне з небагатьох у Києві, охоче приймає на практику майбутніх спеціалістів залізничного транспорту.
   Сучасне виробництво надихає авторів численних дипломних, курсових робіт та рефератів, таких як "Формування системи контролінгу промислового підприємства" та інші. А майбутні режисери та оператори можуть відзняти на заводі не один десяток видовищних робіт, насичених звуковими та відеоефектами. Курсова робота Світлани Савельєвої - відео про ДВРЗ.





   Про автора:
   Фотограф Світлана Савельєва Світлана Савельєва - член Національної спілки фотохудожників України, випускниця Київського університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого, факультет кіно- телеоператор.
   Досвід роботи в журналі Officiel та XXL (5 років), телевізійне ток-шоу "Шоу Оксани Марченко", у портфоліо - журнальні та творчі роботи.
   Фотоапаратура: Nikon D2x та D3, повний набір об'єктивів, світло Hensel, інтернет, комп'ютери Apple, свій транспорт.



Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Завод", "Історія Києва" та "Відео".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):