Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Нові майданчики вже засмічені

П'ятниця, 13.07.2012    Оригінал новини - на сайті Народна ініціатива.

Нові майданчики вже засмічені    Активисты «Народной инициативы» Днепровского района проверили около 20-ти детских площадок на центральной улице массива – Алма-атинской.

   В основном площадки новые, что очень порадовало. Поэтому «Народники» наклеили на все объекты наклейки «Безопасно».

   Однако, болевой точкой жилого массива ДВРЗ остается мусор на детских площадках. Распивание взрослыми алкогольных напитков здесь тоже привычное явление.

   Битые бутылки, пакеты с отходами на тропинках и дорогах, фантики, слой окурков, под которым не видно земли, – все это увидели активисты возле дома № 39-а, б, в, г, д на улице Алма-атинской.

   В плохом состоянии и песочницы для маленьких жителей массива. Песок не меняют, а домашние и бездомные животные используют песочницы как туалет.



Новий дитячий майданчик між будинками 39А,В,Г,Д,Е

Коментар сайту "Ліски"
   Схоже, трохи помилились активісти "Народної ініціативи". Не так уже й брудно біля перелічених будинків, адже самостійно встановлені добровольцями ще в позаминулому році урни продовжуємо прибирати, а будинок №39Б - це взагалі зразкова школа-дитсадок "Зернятко".
   Та й алкогольні напої ніхто на дитячих майданчиках не розпиває. Культурно п'ють пиво і палять цигарки (буває, й до ранку) за спеціальними столиками біля дитячих майданчиків , а вранці двірники старанно прибирають порожні пляшки й недопалки.
   Що ж стосується піску, то він дійсно порозтрушувався з новеньких пісочниць. Мабуть, батьки цілком могли б скинутись грошима на машину річкового піску та поповнити пісочниці. Звісно, якщо вони не вважають, що робити це "обязано государство". Не знаю чому, але подібний вислів здебільшого доводилось чути якраз російською...
Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Діти", "Екологія" та "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):