Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Куди вивозять урни?

Вівторок, 05.06.2012       

Демонтаж урн на Хрещатику    Як відомо, після вибухів у Дніпропетровську, внаслідок яких люди були поранені уламками бетонних сміттєвих урн, з центральних вулиць Києва та інших міст України стали приймати урни з метою їхньої заміни на вибухобезпечні.
   Якими вони будуть, ще ніхто не знає. Може такими, як пропонує дописувач ЖЖ pav1o?

   Торбина - замінник урни А поки що замість урн здебільшого чіпляють неестетичні поліетиленові торбини. Якщо побоювання стосовно центральних вулиць з великим скупченням людей ще можна виправдати, то кому заважали урни на околицях Києва?

   Між тим, вивозять урни навіть з ДВРЗ, про що повідомляє щотижневик "2000". Вивіз урн з ДВРЗ

   Всього, як повідомляє київська влада, демонтовано й вивезено близько 15 тисяч бетонних урн. На фото можна побачити, як урни прибирають зі звичних місць, звалюють купами та вивозять тракторними причепами.

   Під вивезення потрапили як звичайні прості циліндричні урни, так і художньо виконані у вигляді бетонних ваз.

   Цікаво, куди вивозять всі ці урни, придбані свого часу на наші з вами гроші? Може, керівники міста, як справжні господарі, продають їх за півціни кудись у райцентри та інші селища Київської області? Чи може передають безоплатно волонтерам громадських рухів типу "Зробимо Україну чистою"?

   ДВРЗ - ці урни прибираються добровольцями А то нам у свій час прийшлось довгенько випрошувати дві великі садові урни для встановлення в зеленій зоні "Ліски" на ДВРЗ. Самі встановили - самі й прибираємо, про що свідчить напис на урнах - "Встановлені добровольцями, сміття вибирається - добровольцями".
   Приємно бачити, як мешканці, йдучи на роботу чи додому, підбирають сміття обабіч доріжки та викидають його в ці урни. Тут тобі й чистота, і виховний момент для дітей чи несвідомих дорослих. :)
   Велика подяка небайдужим людям, які кожні 2-3 дні вибирають з цих урн сміття та знову застиляють їх акуратними кульками, купленими за власні кошти.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЖКГ" та "Самоорганізація".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):