Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Вихованці СК “Файтер” (ДВРЗ) виборювали перемогу на відкритому чемпіонаті Києва по кіокушинкай

Середа, 30.05.2012    

   20 травня відбувся Відкритий чемпіонат м.Києва по кіокушинкай карате (WKO). Чемпіонат проходив у спеціалізованій школі № 204 (Дніпровський район) і дав можливість 183 учасникам з усієї країни позмагатися за звання чемпіона в розділі “куміте”. Саме на цьому чемпіонаті виступили наші юнаки та дівчата з мікрорайонів ДВРЗ та Старої Дарниці, які тренуються в місцевому спортивному клубі “Файтер” (школа № 103), до речі саме вони і взяли головну участь в організації цієї події. Також на чемпіонаті виступали клуби з інших міст країни, вихованці яких змагалися за звання чемпіона у своїй віковій категорії. Можливість продемонструвати свої вміння, свій талант, змусити батьків пишатися, підтримка здорового способу життя - ось саме те, для чого організовують чемпіонати.

Директор школи №103 (ДВРЗ) Гуріна Ольга Павлівна
   Ось що сказала директор школи № 103 Гуріна Ольга Павлівна: В нашій школі СК “Файтер” існує вже понад 7 років. Чудово, коли є кому подбати про дітей та зайняти їх корисною справою. Приємно дивитися як все більше і більше молоді зі Старої Дарниці, з ДВРЗ та з інших частин району приходять до нас в школу на тренування. Тут вони дізнаються багато нової інформації, розвивають себе, так вони швидше зростають і в результаті стають більш пристосованими до дорослого життя.
   В цьому напрямку дуже допомагає наш випускник Павло Тесленко (діючий депутат Київради) який постійно піклується зростаючим поколінням, організовує заходи, дарує спортивний і туристичний інвентар за що дітки з батьками дуже вдячні.

Засновник клубу 'ФАЙТЕР' (ДВРЗ) Роман Кривицький
   Головний суддя змагань, чемпіон України з кіокушинкай карате, засновник клубу “ФАЙТЕР” Роман Кривицький: Цей чемпіонат - це велика подія як для всього Києва, так звісно і для вихованців “Файтера”, які пройшли довгий шлях щоб отримати можливість позмагатися за перемогу та звання чемпіона. Тут, на ДВРЗ та Старій Дарниці достатньо талановитої молоді, з яких можна виховати майстрів спорту та навіть чемпіонів.
   Будь яке зайняття спортом розвиває в людині особистість, тренує тіло та душу. Це ті вміння та знання, які будуть з тобою все життя.
   Організація чемпіонату - це тривалий та складний процес, який був би неможливий без підтримки з боку нашого місцевого депутата Павла Тесленка, який надав усе необхідне для проведення цієї події. Ми вже довгий час співпрацюємо з депутатом в напрямку залучення дітей до спортивних секцій, зацікавлюємо їх вести здоровий спосіб життя. Результати кажуть самі за себе - все більше й більше дітей обирають здоровий спосіб життя. А організація таких подій, як чемпіонати - це найкраща мотивація для вихованців спортивних клубів,  адже що може бути кращим за демонстрацію своїх вмінь та навичок з подальшою перемогою в самому змаганні.

Відкритий чемпіонат Києва по кіокушинкай
Змагання проходили в розділі “куміте” серед юнаків/дівчат у вікових групах 2002-2003, 2000-2001, 1998-1999р.н. та чоловіків- початківців.

   Вікторія Сільченко, 39 років, ДВРЗ
   Вікторія Сільченко, 39 років, ДВРЗ: Я дуже задоволена, що моїм дітям дають не просто можливість тренуватися, а й виступати на різноманітних змаганнях та здобувати перемоги. Це набагато краще, ніж коли дитина не знає куди себе подіти, починає вживати алкоголь або ще гірше - наркотики, а так в неї просто немає часу байдикувати, вона не вбиває безцінний час. Це добре, коли депутати закладають в молоді бажання підтримувати здоровий спосіб життя. Моя сім’я вдячна тренеру Кривицькому, депутату Тесленку та всім іншим, хто докладає зусиль для того, щоб зацікавити молодь розвивати себе та бути здоровими. Я вважаю, що в такому напрямку повинні працювати всі депутатські приймальні, адже молодь потребує наставляння не тільки на ДВРЗ та Старій Дарниці, а й в усій країні.

Кіокушинкай карате як стиль життя

   Відкритий чемпіонат Києва по кіокушинкай Кіокушинкай карате практикує повноконтактний бій – учні посилено тренують своє тіло і розум. Тренування тіла включають в себе не тільки відпрацювання удару за ударом, але також є і комплекс силових вправ. Силові вправи також впливають не тільки на нарощування м'язової маси, а й на їх силу. Тренування духу відбувається під час навчання бойовому мистецтву. Розум загартовується в карате шляхом вивчення філософії бою і буття, дисципліни і моральних правил. Ефективні методи самозахисту необхідно знати і вміти їх використовувати в житті. Кіокушинкай карате допоможе вивчити методи самозахисту.

   Вивчення бойових мистецтв дає людині знайти себе як особистість, яка вміє справлятися в критичних ситуаціях, вміє не впадати в паніку, а також краще себе контролювати.

   Без сумніву, своєю популярністю Кіокушинкай карате зобов'язане творцеві - Масутацу Ояме. Саме його подвижницька діяльність дала сьогодні такі вражаючі результати. А починалося все з того, що в середині 50-х нікому не відомий тоді японець відправився по світу з єдиною метою - показати людям свою систему фізичних вправ зі звучною назвою "Кіокушин".

   Тоді на нього дивилися як на диво, щось надприродне. Роки пішли на те, щоб для нас всіх відкрилася таємниця великого майстра - на таке "диво" здатний будь - яка людина, що займається Кіокушинкай карате. Необхідно лише бажання і наполегливість у досягненні поставленої мети.

На завершення

   Незважаючи на те, що чемпіонат тривав увесь день, загалом подія пройшла на одному подиху. Бували такі серії прийомів після яких здавалося що супротивник більше не піднімиться, але вони завжди вставали та продовжували бій. До речі, найактивнішими виявились наймолодші учасники кожен з яких відрізнявся тактичними навичками ведення поєдинку.
   По завершенні змагань, які проводилися в рамках святкування Дня Києва, усі призери турніру отримали з рук організаторів пам’ятні подарунки, дипломи та медалі.

   Потрібно бути злим і дуже вимогливим по відношенню до себе і добрим по відношенню до людей.
   Сосай Мас Ояма

Відкритий чемпіонат Києва по кіокушинкай

Керівник прес-служби депутата Київради
(мікрорайони ДВРЗ та «Стара Дарниця»)
Себба В’ячеслав


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Діти", "Спорт" та "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Інші новини (Дніпровський район) - "Дніпровець"


Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):