Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Напівдорозі до здорової нації!

Четвер, 10.05.2012    

   7 травня у Всеукраїнському прес-центрі Українського національного інформаційного агентства УКРІНФОРМ відбулася прес-конференція на тему "Чемпіонський урок киянина"

Прес-конференція 'Чемпіонський урок киянина'

   Вже минув рік з дня заснування «Чемпіонського уроку Киянина» - урок, створений для поліпшення учнівської обізнаності в галузі спорту, здоров’я, та здорового способу життя. Урок був створений багаторазовим чемпіоном світу, Європи, та України з фехтування на рапірах Юрієм Чижем спільно з депутатом Київради Тесленко Павлом Петровичем.
   Мова вже не йде про урок, мова вже йде про цілий виховний процес. Багато хто вважає що це мало кому потрібно, «хто це буде слухати?», але практика показує зовсім інше. «Як би ви бачили зацікавленість в очах учнів коли до них заходить спортсмен, обвішаний 150 медалями, здобутими за період виступів, справжній взірець до наслідування. Учні одразу реагують на діалог з чемпіоном, вони слухають, змінюються та демонструють власні результати та досягнення. Найактивнішим районом виявився рідний Дніпровський, з нього ми і почали» - розповідає співзасновник уроку Тесленко Павло.
   На прес-конференції засновники «уроку» разом із головою управління у справах сім'ї молоді та спорту Володимиром Вовком та головою департаменту міжнародного туризму Ларисою Самарською зібралися щоб підвести певні підсумки дій та заходів які були спрямовані на розвиток «Чемпіонського уроку» і в свою чергу на збільшення жаги до спорту та здорового способу життя молодших поколінь. Також на заході були присутні учні 11 школи (Дніпровський район) які брали активну участь під час проведення Чемпіонських уроків і які не менш активно ставили запитання фахівцям в галузі освіти та здоров’я.

Прес-конференція 'Чемпіонський урок киянина'

   В ході прес-конференції були продемонстровані малюнки які намалювали діти шкіл по темі здорового образу життя, а дівчинка з 5-го класу зачитала про «урок» надихаючий вірш.

Вірш Анни Ткачук

   Такі програми як Чемпіонський урок це все єдині складові розвитку нашого суспільства, розвитку нашого життя та міста додав Володимир Вовк.
   Для більшої зацікавленості учнів, організовуються різноманітні конкурси, турніри. Переможці нагороджуються подарунками та грамотами.
   Такі уроки швидко поширилися багатьма школами міста і вже встигли принести перші позитивні результати: першими в цьому були школи Дніпровському району, які почали робити так звані «звітові уроки» на яких учні демонстрували організаторам «Чемпіонського уроку» майстер-клас з футболу, боксу, східних єдиноборств, бальних танців та багато ін. Учні інших шкіл підхопили спортивну лінію та проводять спортивні змагання у вільний від навчання час.
   Завдяки таким програмам, Україна має шанс стати взірцем з питання здорового способу життя серед усіх інших країн світу – додав на завершення Юрій Чиж.


Керівник прес-служби депутата Київради
(мікрорайони ДВРЗ та «Стара Дарниця»)
Себба В’ячеслав


Малюнок Остапенко Катерини

Малюнок Рибалко Яни


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Спорт", "Діти", "Школа" та "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Інші новини (Тесленко) - "Дніпровець"


Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):