Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Легкоатлетичні змагання

П'ятниця, 04.05.2012    Оригінал новини - на сайті Київського міського фізкультурно-спортивного товариства "Спартак".

  7 квітня 2012 року на базі спортивного комплексу Республіканського вищого училища фізичної культури відбулися змагання з легкої атлетики за програмою Київської міської спартакіади «Здоровий Киянин» - «ЕСТАФЕТА ПОКОЛІНЬ – КУБОК ЮРІЯ ТУМАСОВА».

   Розпочали змагання вихованці ДЮСШ КМО ФСТ "Спартак", а саме дівчата та хлопці 1997-99 р.н, 2000 р.н. та молодші з таких видів спорту, як вітрильний, веслування на байдарках, текхвондо, дзюдо, вільна боротьба, футбол, стрибки на батутах та ін. Окремими забігами були відзначені кращі бігуни серед відділення лекгої атлетики ДЮСШ КМО ФСТ "Спартак" на 60 метрів серед дівчат, 60 метрів серед хлопців у категорії - 2000 р.н. та молодші та 60 метрів серед дівчат, 100 метрів серед хлопців у категорії - 1997-1999 р.н.

   На урочистій церемонія відкриття учасників змагань привітали: начальник Головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації - Володимир Вовк, Голова Київської міської організації ФСТ "Спартак", Почесний працівників фізичної культури та спорту України - Віктор Петриченко та Заслужений працівник фізичної культури та спорту України, Заслужений тренер України і СРСР, суддя Всесоюзної категорії, Почесний суддя зі спорту СРСР, президент Федерації легкої атлетики України з 1991 по 1996 рік, член Виконкому НОК України з 1991 по 1998 рік, нагороджений орденом «Пошани», трьома медалями, Почесною відзнакою НОК «України», «Відмінник освіти України», Почесною відзнакою Федерації профспілок України та заступник голови КМО ФСТ "Спартак" на теперішній час - Тумасов Юрій Микитович.

   Після церемонії відкриття змагань відбулася церемонія нагородження переможців та призерів серед юнаків та дівчат вихованців ДЮСШ "Спартак", а потім розпочалися забіги серед збірних команд КФК.

   У першому забігу серед жінок на дистанції 60 метрів перемогла Олещенко Віталіна з команди "КМП охорони здоров’я №2" з результатом - 8.2, другою була Єгорова Таня з команди "Київгаз" - 8.3 та третьою Негрій Яна з цієї ж команди - 8.8.

   У спринтерському забігу на дистанції 100 метрів серед чоловіків найшвидкішим був Карюченко Руслан з команди "КМП охорони здоровья №1" з часом - 12.2, друге місце посів Куньковський Дмитро "КМП охорони здоров’я №2" - 12.6 та третє Фидоришин Іван "ДВРЗ" - 12.7.

   Потім відбувся цікавий забіг на 200 метрів серед жінок, де перше місце посіла Рябко Вікторія "КМП охорони здоров’я №2" - 31.8, друге - Негрій Яна "Київгаз" - 32.0 та третє - Купрієнко Вікторія "Укртрансгаз" 32.3.

   У забігу на 400 метрів серед чоловіків кращім був Карюченко Руслан "КМП охорони здоров’я №1" - 57.2, за розташувалися Телька Олександр з команди "ДВРЗ" - 58.9 та Піддубний Денис з команди "КМП охорони здоров’я №1" - 1.00.4.

   Далі змагання зі стрибків у довжину.

   Серед жінок кращою стала Єгорова Таня "Київгаз" з результатом 4 метри 84 см, за нею - Рябко Вікторія "КМП охорони здоров’я №2" - 3 метри 99 см. та Олещенко Віталіна "КМП охорони здоров’я №2" - 3 метри 93 см.

   Серед чоловіків найкраще проявив себе Карюченко Руслан "КМП охорони здоров’я №1" - 5 метрів 42 см, друге місце посів Піддубний Денис "КМП охорони здоров’я №1" - 4 метри 96 см. та третє Іванішів Василь з команди "КМО ФСТ "Спартак", який стрибнув на 4 метри 81 см.

   Найцікавішим видом програми, як завжди стала комбінована естафета 4х100м. Найшвидше пробігла та посіла першу сходинку п'єдесталу команда "КМП охорони здоров’я №2" у складі: Піскуна Богдана, Куньковського Дмитра, Рябко Вікторії та Олещенко Віталіни з часом - 54.7. Другу сходинку п'єдесталу посіла команда "Київгаз" у складі: Негрій Яни, Єгорової Тетяни, Вишняк Сергія та Бурди Юрія - 55.4. Та третю сходинку п'єдесталу посіла команда "КМП охорони здоров’я №1" у складі: Піддубного Дениса, Карюченка Руслана, Шакалової Світлани та Василенко Руслани - 56.1.

   На завершення були підраховані загальнокомандні результати та виявлено команду переможця - "КМП охорони здоров’я №2", яка отримала головний кубок змагань. Останні команди розташувалися наступним чином:
   2 місце - КМП охорони здоров’я №1;
   3 місце - Київгаз;
   4 місце - КМП ЖКГ;
   5 місце - КМО ФСТ "Спартак";
   6 місце - Укртрансгаз;
   7 місце - ДВРЗ.

   Усі переможці та призери змагань отримали медалі та дипломи!




   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Спорт" та "Завод".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):