Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Зустрічі-звіти депутата Київради Павла Тесленка з мешканцями ДВРЗ

Четвер, 12.04.2012    

Місцевий депутат на ДВРЗ


   28 березня та 4 квітня відбулися «звітові» зустрічі депутата Київради Тесленка Павла Петровича з мешканцями будинків 107/2 та 54 по вул.Алма-Атинська (Дніпровський район). В ході зустрічей депутат зі своїми помічниками звітували про дії та результати, яких було досягнуто за час, минувший з останньої зустрічі з цими будинками, під час яких були виявлені проблемні питання, які стосувалися як самих будинків, так і прилеглої до них території.


Місцевий депутат на ДВРЗ

   Одне з найголовніших питань, яке цікавило мешканців, - визначення площі прибудинкової території, за яку вони сплачують. Серед інших проблемних питань - демонтаж бомбосховищ, які псували зовнішній вигляд території та були небезпечними для дітей, які граються поруч, благоустрій дитячих майданчиків та прибудинкової території загалом, освітлення, ремонт сходових клітин, покрівлі та асфальтування.


Місцевий депутат на ДВРЗ

   Під час опрацювань декількох десятків проблемних питань, піднятих жителями кожного із згаданих будинків, без уваги не було залишено жодної проблеми. В ході зустрічі мешканцям будинків були роздані інформаційні таблички, в яких було зазначено, що саме було зроблено з вирішення тієї чи іншої проблеми, та додані до них копії результативних відповідей за підписом голови КМДА Олександра Попова, начальника ЖРЕО-415 та інші напрацьовані матеріали з фотографіями. Звісно, ще мешканці отримали чітко визначену прибудинкову територію, яка їх так цікавила.


Місцевий депутат на ДВРЗ

   За ходом виконання робіт з демонтажу бомбосховищ, благоустрою територій, освітлення, латання покрівлі, навіть ремонту каналізаційних мереж, спостерігали та робили фотофіксацію працівники громадської приймальні Тесленка (вул.Алма-Атинська, 103/1). В ході зустрічі були виявлені нові проблеми будинку, які також обов’язково будуть опрацьовані та вирішені.


Місцевий депутат на ДВРЗ

   Навколо будинку №54 за сприяння Павла Тесленко було встановлено новенький дитячий майданчик, що дуже порадувало як самих діток, для яких будувався майданчик, так і їх батьків.


Місцевий депутат на ДВРЗ

   Наприкінці зустрічі мешканці зізнались, що після першої зустрічі з недовір'ям сприйняли обіцянки депутата, тому були досить здивованими, що їхні проблеми були не просто почуті, а й доведені до логічного вирішення.   


Місцевий депутат на ДВРЗ


Керівник прес-служби депутата Київради
(мікрорайони ДВРЗ та «Стара Дарниця»)
Себба В’ячеслав






   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Інші новини (ДВРЗ) - "Дніпровець"


Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):