Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Тесленко Павло організував суботники на ДВРЗ (Дніпровський район)

Середа, 11.04.2012    

Суботник на ДВРЗ

   За минулі два тижні Депутат Київської міської ради Тесленко Павло Петрович організував суботники в рідному мікрорайоні ДВРЗ. «Одних владних структур замало, щоб навести необхідний в районі порядок, тому я зі своїми помічниками допомагаємо своїми силами в наведенні необхідної чистоти в районі. Хочу зауважити що тут, на ДВРЗ, досить багато ініціативних мешканців, які погодились взяти участь в такому заході як суботник, та допомогти нам» – розповідає Тесленко.


Суботник на ДВРЗ

   Таким чином було наведено порядок в парку біля будинків 10/8, 12/7 по вул.Лазо, 5 по вул.Макаренко і Волховська та 101-А, 101-Б по вул.Алма-Атинська. Було прибране зайве листя та сміття. Наскільки довго парк залишиться чистим, тепер залежить від самих мешканців околиці Дніпровського району.


Суботник на ДВРЗ

   Окрім парку, депутат перейнявся благоустроєм прибудинкової території будинку 43/57, що розташований на вул.Алма-Атинській, біля нього посадили 40 дерев, посіяли траву, пофарбували лави для відпочинку разом зі спортивними елементами, встановили огорожу, щоб зупинити постійне паркування автівок на зеленій зоні. Отже, тепер новий дитячий майданчик, який був встановлений перед будинком декілька місяців тому за сприяння Тесленка Павла, має й оновлену та прибрану територію з новими деревами.


Суботник на ДВРЗ

   Розпочати серію суботників з цього будинку Тесленко вирішив після того, як до його громадської приймальні напередодні звернулися мешканці згаданого будинку з проханням допомогти в благоустрої прибудинкової території. Суботники проходили спільно як з ініціативними мешканцями, так і з працівниками та керівництвом ЖРЕО-415.


Суботник на ДВРЗ

   Також депутат повідомив, що суботники ще будуть проводитись в мікрорайоні Стара Дарниця, де вже заплановано посадити близько 100 молодих дерев, встановити нові огорожі садових ділянок, за якими піклуються мешканці та ін.
   Я закликаю усіх небайдужих мешканців мікрорайонів ДВРЗ, Ліски та Старої Дарниці також взяти участь у весняних суботниках та спільними зусиллями озеленити та навести порядок в нашій місцевості – додав наприкінці Тесленко.


Суботник на ДВРЗ

Суботник на ДВРЗ


Керівник прес-служби депутата Київради
(мікрорайони ДВРЗ та «Стара Дарниця»)
Себба В’ячеслав



Фотогалерея


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Місцеві депутати" та "Суботник".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):