Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Перший на ДВРЗ

Вівторок, 10.04.2012    Оригінал публікації - на сайті газети DNews.
Автори: Ганна БДЖІЛЕНКО, Катерина КАЗАКОВА

Депутат Київради Павло Тесленко

Фото Марка АБРАМОВА

   Кореспонденти DN узялися за перевірку роботи депутатів, які працюють у Дніпровському районі. У цьому номері мова піде про депутата Київради Павла Тесленка, який 2 роки опікується долею Старої Дарниці та рідного мікрорайону ДВРЗ.

   Напередодні зустрічі з Павлом Тесленком кореспонденти DN провели вуличне опитування мешканців ДВРЗ і дізналися, які проблеми найбільше турбують жителів цього мікрорайону. Під час спілкування з депутатом Київради ми намагалися довідатись, наскільки він обізнаний у проблематиці масиву та яких заходів він уживає щодо вирішення цих питань.

   ЦИФРА


Вирішення депутатом проблем мікрорайону

   ЕКСПРОМТ

   Зустріч із Павлом Тесленком відбувалася у його приймальні на вул. Алма-Атинській, 103/1. Її стіни завішані зверненнями громадян. А поруч із ними офіційні папери із відповідями на ці запити. У якості експромту кореспондент DN набрав номер Надії Георгіївни, яка у заяві вказала свій контактний номер телефону. Вона скаржилася на наявність у районі зграй безпритульних собак. Чи задоволена вона відповіддю депутата, запитали ми у неї. Проте жінка дати відповідь не змогла. За словами її чоловіка, Надія Георгіївна поїхала у відпустку. Отже, оцінити роботу депутата Київради у цьому випадку нам не вдалося.

   З ОСОБОВОЇ СПРАВИ

   Павло Петрович Тесленко народився 14 грудня 1973 року в Києві. Після завершення навчання у середній загальноосвітній школі № 103 на ДВРЗ пішов на військову службу. У 2003 році закінчив Київський національний економічний університет, отримав вищу освіту за спеціальністю «економіст». У 2000-2003 роках працював заступником директора, а пізніше комерційним директором ООО «Чумацький шлях» (Київ). З 2003 року постійно обіймає керівні посади у приватних компаніях: ЗАТ «КСТрейдінг» у Дніпропетровську, ТОВ «Омега», ЗАТ «Червоний мак». У 2007 ріці отримав другу вищу освіту в Київському національному економічному університеті за спеціальністю «юрист». У травні 2008 року був обраний депутатом Київської міської ради VI скликання. На даний момент діючий депутат Київської міської ради. Також працює директором ЗАТ «Червоний мак».

   ОПИТУВАННЯ

   Ірина, 23 роки, домогосподарка:

   — Дороги — це найбільша проблема нашого масиву. Мало того, що ніде гуляти з дитиною, бо все перерили, так ще й разом зі снігом з доріг зійшов увесь асфальт. А про те, щоб ходити в туфлях на підборах, я взагалі мовчу. Потім лікування буде дорожче коштувати. Телефонувала на 1551, але там тільки заявки приймають, а на більше годі сподіватись.

   Микола Костян­ти­нович, 57 ро­ків, працівник банку:

   — Я теж переймаюся проблемою доріг. Щодня ходжу цими вулицями, і глянути страшно. Найбільше це стосується ву­­лиць Лазо та Рогозівської, де яма на ямі. Ще дуже не вистачає господарського магазинчику. Краще б прикрили кілька генделиків, яких тут повно. Сам нарікати не люблю, а сусіди не раз звертались до місцевої влади, та все марно.

   Поліна Гераси­мівна, 63 роки, вчителька:

   — Молоді сьогодні просто нікуди податись, усюди п’яниці та наркомани. Сама я — вчителька, і не раз ходила до ДК ДВРЗ, але там замість того, щоб запропонувати корисні заняття для дітей, збирається якась секта з проповідями. Боляче на це дивитись.



   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Інші новини (Дніпровський район) - "Дніпровець"


Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):