Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Притулок для тварин "Дім надії"

Субота, 10.03.2012       Оригінал публікації - на сайті соціальних проектів «Ідея Ікс» Нескафе 3в1.


   Суть моєї Ідеї ось у чому:
   Озеро Лісове(Берізка), ДВРЗ Створити сучасний притулок для тварин, які не мають поки що господарів. де вони зможуть безпечно жити. Також на базі притулку зробити гуртожиток або готель для домашніх тварин, чиї господарі тимчасово у відрядженні. Тварини будуть доглянуті, за ними буде першокласний догляд. Також у притулка буде веб-сайт, де будуть фото всіх тварин, що чекають на нових господарів. Таким чином ми вирішемо одразу декілька проблем - проблему безпритульних тварин, забезпечемо безпеку дітям, адже дедалі частішають випадки нападу тварин на дітей. Господарі, які змушені виїхати у справах з міста, будуть певні, що з їх улюбленцями все гаразд. На базі цього закладу будуть працювати ветеринар, кінолог і просто всі бажаючі, кому не байдужі наші брати менші.
   Для втілення своєї Ідеї я вже зробив ось що:
   Орендувала би ділянку.. бажано біля озера Берізка в лісі мікрорайону ДВРЗ, де тварини були б у природньому середовищі, не створювали дискомфорт сусіднім мешканцям. Побудувала би сучасні приміщення і знайшла небайдужих людей для втілення цієї ідеї.
   А ось що я ще планую зробити:
   Знайти однодумців і донести свою ідея якомога більшій кількості людей. Для цього планую використовувати інтернет, своїх друзів і хочу організувати декілька флеш-мобів на центральних вулицях столиці.
   100 000 гривень допоможуть моїй Ідеї ось так:
   Щоб втілити цю ідею в життя і подарувати надію на повноцінне і безпечне життя всім, хто цього бажає - тваринам, людям, які бояться безпритульних тварин і просто полегшити життя тим людям, які змушені залишати свого улюбленця в місті, пока самі у справах за його межами.


Про автора:
Міла Коваленко Міла Коваленко, 30 років, м.Київ, працює в Регіональному відділенні Фонду державного майна України по Київській області.
   "Я дуже люблю свою країну, місто, де я народилась, виросла і отримала освіту - саме чудове місто на Землі - Київ."

Довідка сайту "Ліски"
   Як правило, притулки для тварин бувають двох типів - тимчасового та постійного утримування. В притулках першого типу тварин тримають лише певний час (наприклад, 2 тижні), після чого їх або передають новим господарям, або безболісно усипляють. Менш раціональні притулки, в яких тварин утримують довічно. Ще одним способом регулювання поголів'я бродячих тварин є їхня стерилізація з наступним випусканням на волю.
   Автору ж радимо дооформити свою ідею на сайті "Нескафе" якимось фото (наприклад, гарненьких цуценят), як це зробили автори топ-ідей.

   Деякі лінки по темі: Комунальне підприємство "Притулок для тварин", "Київське товариство захисту тварин" та дискусія "Проблема бродячих собак" на форумі autoua.net


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):