Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

В Києві виберуть кращих двірників

Найпрацьовитіші двірники будуть нагороджені в березні.

Неділя, 19.02.2012       Оригінал публікації - на сайті газети "Сегодня".

Двірник розчищає дорогу від снігу
Киевлянам предлагают выбрать лучшего дворника. Фото: А. Яремчук

   Власти Киева решили наградить лучших работников коммунальных служб. Самых трудолюбивых дворников предлагают выбрать киевлянам.
   «Труд этих людей очень тяжелый. Особенно в сильные морозы, поэтому мы обязательно наградим лучших», — сказал первый замглавы КГГА Александр Мазурчак.
   Фамилии тех, кого хочется похвалить за труд, просят сообщать в call-центр КГГА по телефону 15-51. Награждение пройдет в День работников ЖКХ, который в этом году отпразднуем 18 марта.
   «Было бы неплохо, если бы дали не просто грамоты, а премии. Ведь зарплаты у нас совсем небольшие», — оценивает инициативу дворник Татьяна Сергеевна из Днепровского района.

Наталья Мамчур


  Коментар сайту "Ліски"
   У нашому дворі, мабуть, найпрацьовитіший двірник - це Ярослав, який обслуговує будинок №41Б по вул.Алма-Атинській. Майже завжди можна побачити його на прибудинковій території - збирає сміття, підрізає або поливає дерева чи виконує іншу роботу. Завжди присутній,коли сміттєвози забирають контейнери, щоб відразу прибрати розкидане сміття, поки воно не розлетілось по території. У нас нема сміттєпроводів, фото сайту Ліски Ярослав посадив сосни, фото сайту Ліски
   Ярослав самотужки засадив маленькими соснами частину трав'яного газона перед магазином "Фора", на іншій частині ділянки ростуть маленькі горіхи, посаджені мешканцем будинку 39Е.
   Втім, у наших будинках робота двірників порівняно неважка, адже в нас відсутні сміттєпроводи, неодмінними супутниками яких є постійний сморід і колонії тарганів. Мешканці вже звикли виносити сміття в акуратних мішечках на вулицю і викидати його в контейнери (причому неважливо, в контейнери свого будинку чи сусіднього, аби було по дорозі).
   Правда, не скрізь відмова від сміттєпроводів проходить мирно і безконфліктно. Як повідомляє портал "України комунальна" з посиланням на газету "Вечірній Харків", незадоволені місцеві мешканці викидають пакети зі сміттям у під'їзді або в ліфті, а найвинахідливіші, озброївшись «болгарками» і молотками, розкривають заварені сміттєпроводи. Найбільш ліниві та нахабні - викидають сміття прямо у вікно.
   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):