Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Міська влада привітала воїнів-інтернаціоналістів

П'ятниця, 17.02.2012       Оригінал публікації - на сайті Київської міської влади.

Олександр Попов    Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов та секретар Київради Галина Герега привітали воїнів-інтернаціоналістів із 23-ою річницею виведення військ із Афганістану.
   Висловлюючи подяку і привітання ветеранам війни, голова КМДА запевнив, що київська влада буде і надалі дотримуватися положень Меморандуму про взаємодію з Київською міською спілкою ветеранів Афганістану.
   «Здавалося б пройшло не так багато часу, якихось 23 роки, але світ змінився так, що його не впізнати: деякі держави перестали існувати, натомість з’явились нові, ми переглянули історію, якісь із її подій тепер сприймаються кардинально інакше, зазнали змін навіть цінності. Однак ніколи, за жодних обставин, не втратить цінності подвиг людей, котрі жертвують своїм здоров’ям і життям заради мирного неба. Ми маємо зобов’язання перед такими людьми. І київська влада зробить усе, аби виконати їх повною мірою», – підкреслив Олександр Попов.
   Про готовність підтримувати і співпрацювати з афганськими організаціями сказала і Галина Герега: «Хочу, щоб ви знали, що київська влада завжди на вашому боці, що ми готові співпрацювати та допомагати вам. Ми дуже цінуємо те, що ви зробили для своєї Батьківщини, і ніколи не забудемо вашого подвигу».
   До вітань приєдналися музичні й танцювальні колективи Києва.

Фото Бориса Корпусенка та Олександра Пархоменка (з логотипом DNews).




Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Клуб".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):