Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

ДТП на мосту ДВРЗ

Четвер, 05.01.2012, 9:10     

ДТП на мосту ДВРЗ    Вранці 3-го січня 2012 року на мосту, що веде на житловий масив ДВРЗ, сталась аварія за участю легкових автомобілів. Про аварію свідчили пластикові уламки - рештки бамперів, решіток, фар та ін., які лежали на дорозі, а також подряпаний відбійник.

   В центрі мосту на тротуарі стояв автомобіль одного з учасників ДТП, сірого кольору, з наклейками "Служба безпеки". Наскільки можна було розгледіти, пошкодження на ньому були в районі правого переднього крила. За ним - ще один з такими ж наклейками (мабуть, "група підтримки").

ДТП на мосту ДВРЗ    Перед мостом з боку ДВРЗ стояв "Матіз" червоного кольору з розбитим капотом, там же - екіпаж ДАІ, що оформляв ДТП.

   Не виключено, що учасників ДТП було більше, оскільки уламки лежали в двох місцях дороги. Але можливо також, що причина цього - в зіткненні автомобілів між собою, а вже потім (чи перед цим) - зіткненні одного з них з відбійником.

   Ймовірно, що причиною аварії була ожеледиця, яка часто буває якраз на мостах і шляхопроводах з-за більшого їх охолодження, ніж доріг перед та після мосту, до того ж вранці 3-го січня був невеликий морозець. На щастя, наскільки було видно, в цьому ДТП постраждало лише "залізо".

Будьте уважними на дорогах!

Оновлення від 06.01.2012р.   ДТП в Києві: лобове зіткнення ВАЗ і Daewoo Matiz.

   Це ДТП сталося в Дніпровському районі столиці, в мікрорайоні ДВРЗ, на вулиці Алма-Атинской, неподалік від Бакалійної. Зіткнулися два автомобілі: ВАЗ-2115 "служби безпеки" і Daewoo Matiz.
   Обставини і причини ДТП покрита мороком і їх зараз з'ясовує слідство. Можна лише припустити, що ВАЗ виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з Деу Матіз. Але це всього лише припущення... Відомо тільки, що в результаті ДТП постраждали три людини:
   30-літнього водія ВАЗ забрали з ударами тіла і закритою травмою грудної клітини, його 26-річного пасажира з переломом правої гомілки та забоями.
   Також в лікарню потрапила 40 жінка-водій Деу Матіз з ударами тіла , синцями і закритою травмою грудної клітини та живота.
   Судячи по розбитому лобовому склу ВАЗ і водій і його пасажир повинні були отримати ще й СГМ або ЗЧМТ, але такий діагноз у медиків не значиться.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЧП", "Транспорт" та "ДТП".



Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):