Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Конкурс дитячих малюнків

Неділя, 11.12.2011, 20:30.


Дитячі малюнки, осінь-зима 2010 року

   Минулого тижня пані Наталія з будинку 39Д-Е нашого мікрорайону запропонувала провести на новорічні свята конкурс дитячих малюнків будинку. Невеликий призовий фонд для нагородження переможців зібрати самим, наприклад, по 1 грн. з бажаючої здати гроші квартири. Самі малюнки розмістити на першому поверсі будинку в коридорі, або в ліфтовому холі.

   Може спробуємо розширити географію майбутнього конкурсу, включивши до нього всі п'ять будинків мікрорайону - 39А, 39ВГ, 39ДЕ, 41А і 41Б? Гроші так само зібрати з бажаючих мешканців, однак премії стануть вагомішими, і престижність конкурсу - вищою.

   Попередньо бачимо наступну організацію. Робимо канцелярські папки по кількості під'їздів, в папки вклеюємо конверти для грошових внесків і поміщаємо двосторонню відомість для записів про прийняті гроші (з одного боку) і прийняті малюнки (з іншого). Одним оголошенням повідомляємо сусідів про прийом малюнків на конкурс і про прийом грошей від бажаючих у призовий фонд. У ньому ж зазначаємо дату, час і місце підведення підсумків (наприклад, 18 година 6-го січня).

   Представники оргкомітету - мешканці будинку - роздають своїм консьєржам папки і просять їх приймати гроші і малюнки та поміщати їх у папки. На підведенні підсумків визначаємо переможців, рахуємо гроші і формуємо премії, які представники оргкомітету вручають переможцям. Результати конкурсу публікуємо, всі малюнки поміщаємо на сайті, кольорові копії малюнків переможців вивішуємо у всіх будинках.

   Можлива ситуація, коли малюнки будуть зібрані, а грошей ніхто не здасть. Оскільки діти не винні в тому, що дорослі поскупилися, пропонуємо самим організаторам зробити страхові внески, скажімо, по 50 грн. Якщо збір буде нормальним, бачимо розмір премій, як в анонсі замітки - 150, 100, 50 і заохочувальні премії або подарунки.

   Для реалізації задуму потрібні ініціативні люди в оргкомітет конкурсу від кожного з будинків. Які будуть думки або пропозиції? Будь ласка, пишіть на пошту osn@lisky.org.ua або залишайте коментарі тут внизу.





Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Малюнки".



Инна  26.06.2012 21:53
клас молодци

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):