Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Продовжуємо працювати з сусідами

10.04.2011       

Оголошення   Ініціативна группа одного з будинків по вул.Алма-Атинській, що на ДВРЗ, продовжує роботу, кінцевою метою якої є створення безпечних і комфортних умов для проживання мешканців, у тому числі сімей учасників групи.

   Так,учасники ініціативної групи завершили встановлення замків та наведення елементарного ладу з видачею консьєржами ключів від технічних приміщень будинку.

   Наступним кроком є підтримання досягнутого рівня захищеності технічних приміщень. Оскільки стан техприміщень напряму впливає на якість проживання в будинку, доцільно залучити до спостереження за цим станом максимальну кількість сусідів. Також збільшення кількості небайдужих людей дозволить чергувати навантаження на учасників ініціативної групи.

   З цією метою вирішено продовжити практику запрошення сусідів на процедуру зняття показів будинкових лічильників холодного водопостачання, підігріву води і опалення.

   Цього разу до нас долучились троє сусідів, а також консьєржка. Всі вони вперше побачили підвал, приміщення з ліфтовими машинами, вентиляційні приміщення (протипожежна вентиляція), а також побували на даху будинку.

   В цілому стан захищеності техприміщень не погіршився, хоча деякі поправки в процедуру видачі ключів треба буде внести, про що буде мова в наступних публікаціях.


На завершення - декілька фото з даху будинку.


Схожі публікації на сайті можна знайти за тегами "ОСББ", "Фото" та "Оголошення".


Вам була корисна ця стаття?

Читач  10.04.2011 13:02
Цікаво!

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):