Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Опитування мешканців стосовно створення ОСН

28.09.2010      

Про ОСН - стисло  26 вересня 2010р. з 12-ї до 17-ї години було проведено опитування мешканців будинків 39Е та 39Д стосовно створення органу самоорганізації населення (ОСН) будинку.

   Двері нам відчинили приблизно у третині квартир, у решті - нікого не було вдома. Негативну думку стосовно створення ОСН висловили одиниці, решта були згодні з необхідністю його створення.

   Приблизно половина з останніх ставиться до перспектив ОСН скептично, ще частина - не визначились. Практично всім були роздані агітаційні листівки. Порадувало, що більшість мешканців уже мали певні знання та власну думку про ОСН та ОСББ.

   У подальших планах - повторний обхід квартир, цього разу ввечері. Потім - надсилання рекомендованих листів відсутнім мешканцям, складання графіка зборів по поверхах, вивішування оголошень (за 14? днів до зборів), проведення зборів по поверхах для визначення представників від поверхів - учасників майбутньої установчої конференції по створенню ОСН.

  Оскільки створення ОСН вийшло на фінішну пряму, саме час добре обдумати механізми його функціонування, з тим, щоб він відображав реальну волю мешканців, був демократичним і доступним, а не перетворився у черговий малоефективний і непідконтрольний знизу орган. Такі механізми слід передбачити у статуті органу.

Запрошуємо до обговорення проекту статуту!

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ОСН".


Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):