Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Столичні рятувальники занепокоєні масовим вигоранням трав’яного настилу

Середа, 28.03.2012       Оригінал новини - на сайті газети "Хрещатик".

ДВРЗ, будинок №41А по вул.Алма-Атинській    З різким потеплінням у столиці розпочалися масові пожежі. Стовпчики термометрів підвищуються, а разом з тим стоїть загроза загорань трав’яного настилу. Доказом цього є щоденні виїзди рятувальників на гасіння пожеж трав’яного настилу. Тільки за добу 20 березня пожежі виникали 33 рази, 12 з яких – горіли трав’яні настили.

   Найбільша кількість загорань зафіксована в Голосіївському та Деснянському районах. Рятувальники також гасили пожежі в Оболонському, Дарницькому, Подільському, Дніпровському та Святошинському районах. Всього згоріло 5,5 га. Про це «Хрещатику» повідомили в прес-центрі ГУ МВС України в м. Києві.

   20 березня о першій годині дня на Бориспільському шосе, в Дарницькому районі на території Микільського лісництва горів трав’яний настил на площі 400 кв. м. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу.

   Також, 20 березня рятувальникам МНС довелося гасити вогонь в Деснянському районі, на вул. Бальзака, 6. На відкритій території горів трав’яний настил на площі 1,5 га.

   Того ж дня, о третій годині дня на вул. Алма-Атинській, 41-А горів трав’яний настил на площі 2 га.

   Головне управління МНС України в м.Києві занепокоєне даною ситуацією та звертається до населення з проханням дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЧП", "Ліс" та "Екологія".



Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):