Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Депутати організували панахиду та висловили своє співчуття з приводу автокатастрофи в Швейцарії

Середа, 21.03.2012       

Панахида 14 березня В Швейцарії поблизу міста Сьєр (кантон Валле), автобус із 52-ма туристами, які поверталися з Бельгії з відпочинку на гірськолижному курорті, з-за поки що нез'ясованих причин, на повному ходу врізався в стіну тунелю.

   28 людей, з яких двадцять дві дітини віком одинадцять - дванадцять років, загинули. Крім того, двадцять чотири дитини доставлені з травмами різного ступеню важкості до лікарень міст Вале, Лозанни та Берну.

   Причини трагедії з'ясовуються слідством.

   Панахида В українському суспільстві близько до серця та з особливим співчуттям сприйняли звістку про трагедію.

   За сприяння депутата Київради Тесленка Павла Петровича, народного депутата України Довгого Станіслава Олексійовича та Київського палацу дітей та юнацтва були проведені панахиди (церковна відправа по померлих) в Михайловському Златоверхому соборі та храмі Покрови Пресвятої Богородиці. Депутати вшанували загиблих дітей та висловили своє співчуття сім’ям загиблих.

   Своє співчуття також висловили діти, які навчаються у школах № 11, 103 (ДВРЗ), 42, 126 (Стара Дарниця) та вихованці Київського палацу дітей та юнацтва. Вони намалювали малюнки з зображеннями квітів, свічок а також птахів, які символізують дітей, що здіймаються до неба; написали листи, в яких висловили щирі співчуття батькам та родичам загиблих дітей.

   Листи та малюнки були передані до громадської приймальні Павла Тесленка. Згодом їх через посольство Швейцарії в Україні передадуть сім'ям загиблих.


39Д  22.03.2012 00:28
Я не черства людина але хіба мало проблем у дітей і родин України. А як же ці заходи мені нагадують 80-ті роки минулого століття,кому ми тільки не писали,кого в тюрмах не підтримували.....

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):