Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Змерз? Заходь до "пункту обігріву"!

Середа, 01.02.2012 9:30       

Приймальня Павла Тесленка на ДВРЗ    В громадській приймальні ТЕСЛЕНКА Павла Петровича за адресою: вул.Алма-Атинська, буд.103/1 відкрито «стаціонарний пункт обігріву».

   За ініціативою Партії регіонів такі стаціонарні та мобільні пункти відкриваються по всій території України для елементарної допомоги тим, хто її потребує, під час значного зниження температури.

   У пункті кожному бажаючому буде запропоновано гарячий чай, надано можливість здійснити необхідний телефонний дзвінок (близьким, рідним та на телефонні номери підрозділів екстреної допомоги населенню).

   А доки зігріваєшся, є можливість ознайомитись з інформаційними пам’ятками про небезпеку обмороження, та як уникнути пов’язаних з цим можливих проблем. На термін небезпечно низької температури, в пункті обігріву передбачено щоденний графік роботи з 8 до 19 години.

Оголошення про пункт обігріву на ДВРЗ Пункт обігріву Пункт обігріву

   Не минуло й доби, як щойно відчинений «пункт обігріву» знадобився кільком мешканкам, які, прямуючи до зупинки громадського транспорту, певно побачили оголошення про відкриття вищезгаданого пункту, а пізніше вирішили ним скористатися, коли зачекались очікуваного транспорту.

   Павло Тесленко закликає всіх небайдужих мешканців допомогти в розповсюдженні цієї інформації та попередити своїх рідних і знайомих про місцезнаходження таких пунктів. Хто знає, можливо саме завдяки Вам буде врятовано чиєсь здоров’я, а можливо й життя.


Керівник прес-служби депутата Київради
(мікрорайони ДВРЗ та «Стара Дарниця»)
Себба В’ячеслав


Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Політика", "Місцеві депутати" та "ЧП".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):