Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Фестиваль "Повір у себе"

Фестиваль подарував піднесення та радість

Вівторок, 27.12.2011, 7:55    Оригінал публікації - на сайті Дніпровської районної в м.Києві держадміністрації.

БК ДВРЗ, фестиваль
   Близько 200 дітей та молоді з функціональними обмеженнями Дніпровського району взяли участь у ХІ фестивалі «Повір у себе», що відбувся у районному Центрі культури та мистецтв (ДК ДВРЗ). На цьому святі таланту й творчого натхнення були присутні заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Василь Муренко та керівник апарату райдержадміністрації, перший заступник голови Дніпровської районної в місті Києві організації Партії регіонів Анатолій Павленко. Вони тепло привітали учасників фестивалю, побажали їм нових здобутків у творчості.

БК ДВРЗ, фестиваль
  Під час фестивалю були виступи на сцені, діяла виставка творчих робіт дітей-інвалідів. Протягом усього заходу очі його учасників, які читали вірші, співали пісні, випромінювали радість, на вустах сяяли посмішки. Гості, що були запрошені на фестиваль, захоплювались неповторністю творчих робіт, талановитістю юних творців, що створили ці малюнки, аплікації, вишивки. А їхні батьки не могли втримати сліз радості, дякували за те, що про їхніх дітей дбають та підтримують. За словами одного з учасників заходу, 23-річного Антона Дубішина, він отримав чимало позитиву, відчуває особливе піднесення та радість. Він також сказав про те, що хотів би, щоб й надалі проходили такі самі цікаві зустрічі та свята.

БК ДВРЗ, фестиваль
  Виступи та творчі роботи учасників фестивалю оцінювало компетентне журі, до складу якого входили представники Київського міського та районного центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Були представлені такі номінації: вокально-хорова, хореографічна, виконавче мистецтво, авторська поезія та проза, декоративно-прикладне мистецтво. На фестивалі не було переможених і всі учасники отримали подарунки та грамоти. А найкращі візьмуть участь у міському заході, що відбудеться 7-8 грудня в Київському міському палаці дітей та юнацтва. Організатором цього фестивалю виступив Дніпровський районний в місті Києві Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за сприяння Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації. А спонсорами стали Дніпровська районна організація Партії регіонів, МБФ «Отчий дім», МБО «Посланець миру», «Відкрите серце», ГО «Долоні», протоієрей Валерій Новаш та священник В’ячеслав.

   Оксана Богатир





Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):