Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Постійне посилання на статтю .

У Києві пройде турнір серед футбольних фанатів, присвячений Євро 2012

Спорт, 18.08.11 о 20:17

З 20 по 24 серпня в Києві відбудеться футбольний турнір серед фанатів, присвячений Євро-2012. У ньому візьмуть участь 16 команд вболівальників з України, Білорусі та Росії.

Про це повідомили організатори турніру під час прес конференції, де також було проведено жеребкування серед команд, що подали заявки на участь в турнірі, передав кореспондент ГолосUA.

Організаторами заходу є Держслужба молоді та спорту, Всеукраїнська асоціація уболівальників і Федерація футболу України в рамках 13-го Міжнародного Фестивалю Фан-футболу "Кубок Незалежності 2011". Спонсорську підтримку забезпечить оператор державних лотерей "Молодьспортлото".

Турнір проведуть за правилами FIFA на двох стадіонах столиці "Старт" і "Дніпровець-ДВРЗ", розповів перший заступник голови Держслужби молоді та спорту Сергій Глущенко. Він зазначив, що в Києві вперше стартує міжнародний турнір вболівальників такого рівня, хоча в Одесі та Львові подібний турнір вже існує.

"Зараз він з'явився в Києві. А до Євро-2012 ми плануємо організувати такі змагання для фанів у всіх приймаючих містах. Є навіть ідея проводити подібні турніри до ЧЄ і для іноземних уболівальників, і ми зараз над цим активно працюємо", - розповів С. Глущенко.

У той же час він підкреслив, що організація цього турніру - це дуже важливий крок у підготовці організованого і цивілізованого фан-руху в Україні. Під час змагань планується протестувати роботу фан-посольств, які будуть працювати під час Євро-2012.

Ірина Тимошенко


Як вдалося дізнатись на стадіоні ДВРЗ, змагання триватимуть протягом п'яти днів, перший матч відбудеться в суботу, 20 серпня, о 13 год. 30хв.
Наступні матчі пройдуть у неділю, понеділок і вівторок, фінал відбудеться 24 серпня о 12 годині.
Вхід на стадіон під час турніру - вільний.

Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Спорт".



Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):