Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Зникла дитина

Пошук дитини.
В різних місцях Києва, у тому числі в транспорті, розклеєно оголошення наступного змісту:

Тридцять першого липня, близько шостої години вечора, у столиці зникла дев'ятирічна дівчинка - Інна Лук'янович. Дівчинка приїхала з Дніпродзержинська до бабусі. Жила по вулиці Червоній в Солом'янському районі столиці. Дитина пішла на ринок "Солом'янський".
Камери спостереження на АЗС, що на Червонозоряному проспекті, зафіксували Інну, коли вона йшла проспектом вгору в напрямку ринку, однак далі сліди дитини загубилися.
Виглядає дівчинка на свої дев'ять років, волосся було зібране у хвіст. Вдягнута була в блакитну сукню з візерунком і рожеві капці.
Шановні кияни, а особливо жителі Солом'янського району. Якщо ви бачили дівчинку біля ринку Солом'янській, або у вас є хоч найменша інформація про те, де зараз може бути Інна, подзвоніть 0-800-50-14-14. Дзвінки на цей номер зі стаціонарних телефонів безкоштовні.


Наскільки відомо, міліції в пошуку допомагають також ініціативні кияни. Зокрема, вони роблять макети листівок, друкують, розмножують та розповсюджують їх. Також планують розміщення інформації на біг-бордах. Спасибі їм за небайдужу позицію!
На "Листівці 2" зображена фігура дівчинки в одязі, який був на ній в день зникнення (реконструкція з відеозапису на АЗС).
Обговорення пошуку можна прочитати на форумі сайту autoua.net" . Сподіваємось, що дитина скоро знайдеться, живою та неушкодженою.


Листівка 1

Листівка 2


Даша.  20.08.2011 22:25
Я ребенка не видела.Поэтому нечего сказать не могу.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):