Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Ремонт будинків з ОСББ Оригінал статті - на сайті www.unian.net .

Попов обіцяє профінансувати будинки, де створено ОСББ

06.08.2011 04:04, ОСТАННІ НОВИНИ

Київська влада планує вже у серпні розпочати фінансування ремонтів будинків, у яких створені ОСББ. Про це повідомив голова Київської міської державної адміністрації Олександр ПОПОВ, повідомили УНІАН у прес-службі КМДА.

Зокрема, він зазначив, що Програма реформування житлово-комунального господарства України передбачає утворення на добровільних засадах до 1 січня 2015 року співвласників багатоквартирних будинків. Саме в ці терміни киянам, які утворили ОСББ, буде надаватись грантова підтримка на проведення ремонту того житлового фонду, де вони проживають.

«Наші кроки уже в цьому році спрямовані на підтримку ініціатив киян, які хочуть створити ОСББ, і буквально вже з серпня місця ми розпочинаємо фінансування капітального ремонту чи реконструкції житла, де існують чи плануються створення таких об’єднань», – сказав О.ПОПОВ.


Костянтин  10.08.2011 01:09
Оце вже цікаво ".....і буквально вже з серпня місця ми розпочинаємо фінансування капітального ремонту чи реконструкції житла, де існують чи плануються створення таких об’єднань», – сказав О.ПОПОВ. "

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):