Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Збори мешканців будинку 39а

04.05.2011       

Збори мешканців    У першій половині квітня в одному з під'їздів будинку 39а відбулись збори мешканців. Організувала їх учасниця ініціативної групи мікрорайону "Ліски" пані Любомира, а основною причиною стали підозри, що в під'їзді збираються (можливо, й ночують) бомжі чи наркомани.

   Прийшли близько 10-ти чоловік, ще частина сусідів приєднались пізніше. В результаті обговорення вирішили в першу чергу звернутись до дільничного міліціонера, адже він повинен вести облік такої категорії осіб. Далі - діяти по обставинах.

   По питанню виборів старшого під'їзду - охочих не знайшлося, а кому пропонували - всі посилались на зайнятість. В принципі, це й зрозуміло, адже старший під'їзду - це посада без жодних формальних повноважень, але зі значними обов'язками.

   Як сказав один з активістів сусіднього будинку: "Я перестав цим займатись, коли мені стали дзвонити в двері і питати, чому нема гарячої води".

   З іншого боку, якщо всім буде байдуже і сусіди не збиратимуться для обговорення, то залишиться лише чекати, що спільні проблеми вирішить хтось інший, або вони вирішаться самі по собі. Тому не треба полишати спроб виробити культуру спілкування, прийняття рішень і контролю за їх виконанням.

   P.S. Велика гарна троянда, яку посадили учасники зборів того вечора (і за яку боялась консьєржка, що неминуче вкрадуть) - благополучно росте й цвіте.  


Анекдот в тему.

Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):