Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Крадіжка силового кабеля

Крадіжка силового кабеля в одному з будинків ДВРЗ

ДВРЗ взимку, мікрорайон Ліски

     Приблизно о п'ятій годині ранку 25 січня 2011 року в одному з будинків мікрорайону зникла електроенергія. Оскільки будинок оснащений електричними плитами, мешканці були вимушені збиратись на роботу та в школу без гарячого сніданку і світла.

    Пізніше викликаний консьєржем електрик виявив,що в одному з технічних приміщень будинку здійснена крадіжка - вирізано близько 80 метрів мідного кабеля перерізом 16 кв.мм, приблизна вартість викраденого - 3200 грн.     Учасники ініціативної групи будинку (по створенню ОСББ) подали заяву до міліції про скоєний злочин. На місце події терміново прибула слідчо-оперативна група, в тому числі експерт-криміналіст з відповідним технічним оснащенням.

ДВРЗ взимку, мікрорайон Ліски

    Група кваліфіковано оглянула місце злочину, задокументувала виявлені сліди злочинця та інші особливості злочину, надала конкретні поради заявникам.

     Зусиллями бригади спеціалістів ЖРЕО протягом дня пошкодження було ліквідовано, і близько 18 години подача електроенергії в будинок відновлена.

    Ввечері учасники ініціативної групи мікрорайону обійшли технічні приміщення і провели доступними засобами укріплення вікон, дверей та інших вразливих для проникнення місць будинку.

    Також здійснили деякі організаційні заходи (в тому числі за порадами фахівців) з метою недопущення повторних крадіжок.



ДВРЗ взимку, мікрорайон Ліски ДВРЗ взимку, мікрорайон Ліски ДВРЗ взимку, мікрорайон Ліски ДВРЗ взимку, мікрорайон Ліски ДВРЗ взимку, мікрорайон Ліски ДВРЗ взимку, мікрорайон Ліски

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):