Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Роботу районного військкомату пропонують визнати недостатньою

Четвер, 21.07.2016 15:51   За матеріалами сайту Дніпровської РДА

   Вчора, 20 липня 2016 року під керівництвом голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петра Онофрійчука пройшло засідання Колегії Дніпровської райдержадміністрації. Одне з питань, які розглядалися на нараді: "Про проведення у Дніпровському районі м. Києва весняного призову 2016 року громадян України на строкову військову службу".

   По питанню виступив військовий комісар Дніпровського районного військового комісаріату міста Києва Олег Орел. За його словами, планове завдання на весняний призов складало 83 чоловіки, фактично відправлено у війська 66 призовників. Різницю - 17 призовників - планувалися відправити до підрозділів Державної прикордонної служби, однак та відмовилася від подальшого набору у зв'язку з укомплектуванням команд.

   Всього викликалося на призовну комісію 3738 чол., з’явилося 694 чол., з них призвано 88 чол., відправлено до військ 66 чол. Відстрочку отримали 494 чол., зняті з обліку за станом здоров’я 118 чол. Не з’явилося 2373 чол., передано в розшук 671 чоловік.

   Керівник Дніпровського району Петро Онофрійчук зауважив, що 6 військкоматів виконали завдання призову на 100% та запропонував визнати роботу комісаріату недосконалою.



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):